Akademi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Harvard Business Review ve Haberler.com köşe yazarı akademisyen Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Birleşmiş Milletler Sürdürülebilirlik Elçisi ve Akademi Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Yeşilkuş, dernek üyeleriyle birlikte Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Projeler Hakkında Bilgilendirme

Ziyaret sırasında, Akademi Derneği yönetimi, gerçekleştirdikleri ve gelecekte hayata geçirecekleri ulusal ve uluslararası projeler hakkında Yavuz Şahin’i bilgilendirdi. Başkan Özbozkurt ve Başkan Yardımcısı Yeşilkuş, ayrıca Akademi Derneği Kurucusu ve A Haber TV yorumcusu E. Tuğgeneral Prof. Dr. Esat Arslan ile birlikte yazdıkları iki eseri, “Siyasetin Dijital Mimarisi: Sosyal Medya ve “Organizasyon Nasıl Yönetilir? İş’te Yönetim”, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Şahin’e takdim etti.

Mersin Off-Road ve Kamp Festivali Coşkuyla Gerçekleştirildi Mersin Off-Road ve Kamp Festivali Coşkuyla Gerçekleştirildi

Tarsus İlçe Emniyet Müdürü'nün Cevabı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Şahin, Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ve Dr. Fatma Yeşilkuş'un liderliğindeki Akademi Derneği’ne başarılı çalışmalarının devamını diledi. Ziyaretin ardından Akademi Derneği yönetimi, Yavuz Şahin’e görevinde muvaffakiyetler dileyerek nazik misafirperverliği için teşekkür etti.

Editör: Ismail Usta