Akdeniz Bölgesi’nin En Büyük Kamp ve Karavan Fuarı Mersin’de

Doğa ile iç içe bir yaşam sürmek isteyenler için büyük bir heyecan kaynağı olan CNR Camp & Caravan, Tiny House Fuarı, bu yıl Mersin’de düzenlenecek. İstanbul'da altı kez ziyaretçi rekoru kıran fuar, Çukurova Uluslararası Havalimanı'nın da etkisiyle Mersin’de hem yerli hem de yabancı ziyaretçilerle buluşmayı hedefliyor. 24-27 Ekim tarihleri arasında Mersin CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinlik, kamp ve karavan tutkunları için büyük bir fırsat sunacak.

500’ün Üzerinde Marka Sergilenecek

Fuar, özellikle tiny house köylerinin oluşturulacağı Mersin’in çeşitli bölgeleri için önemli bir seçim noktası olacak. 300'den fazla firma, fuarda 500’den fazla marka ile her bütçeye uygun karavan, tiny house ve kamp ekipmanlarını sergileyecek. Fiyatlar ise 100 bin TL’den başlayıp 8 milyon TL’ye kadar uzanan farklı karavan modelleri ile ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Ayrıca fuarda kampçılık ve doğa sporlarına yönelik ekipmanlar da yer alacak.

Tiny House ve Karavanlara İlgi Artıyor

Akdeniz Bölgesi’nin kıyı şeridi ve geniş doğa alanları, karavan ve tiny house yaşamına olan ilgiyi her geçen gün artırıyor. Özellikle artan konut ve kira fiyatları, deprem endişesi ve uzaktan çalışma imkânları gibi faktörler, minimalist ve hareketli bir yaşam arayışında olanları tiny house ve karavanlara yönlendiriyor. Fuarın, hem yerli hem de yabancı 50 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor.

2024 KPSS Atama Puanları Hangi Kamu Kurumlarına Yerleşebilirsiniz? 2024 KPSS Atama Puanları Hangi Kamu Kurumlarına Yerleşebilirsiniz?

Ziyaretçileri Neler Bekliyor?

CNR Camp & Caravan, Tiny House Fuarı'nda yalnızca karavan ve tiny house modelleri değil, aynı zamanda çeşitli kampçılık ve doğa sporları ekipmanları da sergilenecek. Ayrıca, ziyaretçilere yönelik ücretsiz çekilişler ve çeşitli sürprizler de düzenlenecek. Bu etkinlik, sürdürülebilir ve minimalist bir yaşam tarzını benimseyenler için cazip bir buluşma noktası olacak.

Editör: Ismail Usta