Başkan Boltaç'tan Akşemsettin Mahallesi'ne Güçlü Mesaj

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, halkla buluşma ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Akşemsettin Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Boltaç, mahalle sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Toplantıda vatandaşların taleplerini dinleyen Boltaç, belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve sorunları not aldı.

"İtibarım Parayla Satın Alınamaz"

Başkan Boltaç, halkla kurduğu güçlü iletişimde öne çıkan mesajlardan biri, "Belediyenin makamına, kendi paramla koltuğunu, sandalyesini alıyorum. Bu anlamda her bir yetimin hakkını korumakla mükellefim. Hiç merak etmeyin doludizgin geliyorum," dedi. Boltaç, “İtibarım parayla satın alınabilecek bir şey değil. Mülk sahibi önce Allah, sonra siz. Ben ise kiracıyım. Size hizmetimi getirir sunarım. Çünkü para sizin paranız. Ben sadece sizin namınıza doğru bir şekilde yönetmekle mükellefim,” şeklinde konuşarak, şeffaflık ve adalet vurgusu yaptı.

Başkan Boltaç'ın Vatandaş Odaklı Çalışmaları

Mersin'de Düşük Ayar Altın Operasyonu: 8 Gözaltı Mersin'de Düşük Ayar Altın Operasyonu: 8 Gözaltı

Başkan Boltaç, belediyenin çalışmalarına ilişkin bilgilendirmede bulunarak, vatandaşların endişelerini ve önerilerini dinledi. Ziyaretlerinin sürdüğünü belirten Boltaç, Tarsus’un dört bir yanındaki mahallelerle temas halinde olmaya devam edeceğini ifade etti.

Başkan Boltaç'ın halkla olan güçlü bağlarını pekiştirdiği ve yerel yönetim anlayışının şeffaflığını sergilediği bir dizi etkinlikten yalnızca biri. Boltaç’ın, sosyal adalet ve hizmet odaklı yaklaşımı, Tarsus halkının güvenini kazanmaya devam ediyor.

Editör: Ismail Usta