Bu Hafta Yayına Başlayacak Olan Diziler (17 - 23 Eylül 2024)

1. Sandık Kokusu - 2. Sezon (Show TV)

Yayın Tarihi: 18 Eylül 2024
Tür: Dram
Yönetmen: Altan Dönmez
Senaristler: Melis Civelek, Zeynep Gür
Oyuncular: Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Engin Öztürk, Necip Memili, Meriç Aral, Nesrin Cavadzade, Uğur Yücel

Başkan Seçer, Toroslar Spor Park ve Çocuk Gelişim Merkezi'ni İnceledi Başkan Seçer, Toroslar Spor Park ve Çocuk Gelişim Merkezi'ni İnceledi

Sandık Kokusu, Karsu ve ailesinin trajik bir kaza sonrası değişen yaşamlarını konu alıyor. İlk sezonun büyük ilgi görmesinin ardından ikinci sezonu merakla bekleniyor. Dizi, 18 Eylül itibarıyla her çarşamba akşamı Show TV ekranlarında izlenebilecek. Fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

2. Taş Kağıt Makas - 2. Sezon (Kanal D)

Yayın Tarihi: 18 Eylül 2024
Tür: Dram
Yönetmen: Volkan Keskin
Senarist: Uğraş Güneş
Oyuncular: Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Hande Doğandemir, Uraz Kaygılaroğlu, Yüsra Geyik, Bülent Seyran

Kore yapımı Remember dizisinden uyarlanan Taş Kağıt Makas, sıra dışı bir hafıza yeteneğine sahip avukat Umut'un haksız yere hapis yatan babası için verdiği mücadeleyi anlatıyor. Dizi, aynı gün Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak. Fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

3. Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story (Netflix)

Yayın Tarihi: 19 Eylül 2024
Tür: Suç
Yaratıcılar: Ryan Murphy, Ian Brennan
Oyuncular: Nicholas Chavez, Cooper Koch, Javier Bardem, Chloe Sevigny

Netflix'in merakla beklenen yapımlarından biri olan Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, 20 Ağustos 1989'da ebeveynlerini öldüren Menendez kardeşlerin hikâyesini odak alıyor. Dizi, 19 Eylül'den itibaren Netflix'te izlenebilecek. Fragmanına buradan göz atabilirsiniz.

4. Agatha All Along (Disney+)

Yayın Tarihi: 19 Eylül 2024
Tür: Fantastik
Yönetmen: Jac Schaeffer
Oyuncular: Kathryn Hahn, Joe Locke, Ali Ahn, Sasheer Zamata, Maria Dizzia

WandaVision dizisinin spin-off'u olan Agatha All Along, güçlerini kaybetmiş bir cadı olan Agatha'nın yeniden güç kazanma mücadelesini konu alıyor. Dizi, 19 Eylül itibarıyla Disney+ platformunda izleyicilerle buluşacak. Fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

5. The Penguin (bluTV)

Yayın Tarihi: 20 Eylül 2024
Tür: Suç
Yaratıcı: Lauren LeFranc
Oyuncular: Colin Farrell, Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly

The Batman filminden tanıdığımız Colin Farrell, The Penguin'de Gotham'ın yeraltı suç dünyasında oluşan otorite boşluğundan faydalanmaya çalışan Penguin'in hikâyesini anlatıyor. Dizi, 20 Eylül'den itibaren bluTV'de izlenebilecek. Fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

6. Kör Nokta (ATV)

Yayın Tarihi: 21 Eylül 2024
Tür: Dram
Yönetmen: Yusuf Ömer Sınav
Senaristler: Funda Alp, Didem Kaplan
Oyuncular: İsmail Ege Şaşmaz, Rabia Soytürk, Çağla Boz, Yalçın Hafızoğlu

Osman Sınav’ın yeni dizisi Kör Nokta, büyük bir trafik kazasının ardından iki genç kızın yaşadığı aşk, ihanet ve entrikalarla dolu olayları anlatıyor. Dizi, cumartesi akşamları ATV ekranlarında yer alacak. Fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

7. Deha (Show TV)

Yayın Tarihi: 22 Eylül 2024
Tür: Dram
Yönetmen: Umut Aral
Senarist: Damla Serim
Oyuncular: Aras Bulut İynemli, Taner Ölmez, Uğur Polat, Melis Sezen

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez’in başrolünde yer aldığı Deha, iki kardeşin babalarına karşı verdikleri intikam mücadelesini konu alıyor. Dizi, 22 Eylül'den itibaren Show TV'de izlenebilecek. Fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

8. Teşkilat - 5. Sezon (TRT 1)

Yayın Tarihi: 22 Eylül 2024
Tür: Aksiyon
Yönetmen: Burak Arlıel
Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer

Teşkilat dizisi, istihbarat teşkilatında çalışan kahramanların hikâyesini anlatan beşinci sezonuyla ekranlara dönüyor. Dizi, pazar akşamları TRT 1'de izlenebilecek. Fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

9. Güzel Aşklar Diyarı (Kanal D)

Yayın Tarihi: 23 Eylül 2024
Tür: Dram
Yönetmen: Mahsun Kırmızıgül
Senaristler: Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal
Oyuncular: Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül

Kapadokya'da geçen Güzel Aşklar Diyarı, özgürlüğüne düşkün bir gelin ile aile bağlarına önem veren bir gencin aşkını anlatıyor. Dizi, pazartesi akşamları Kanal D'de yayınlanacak. Fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

10. Karadut (ATV)

Yayın Tarihi: 23 Eylül 2024
Tür: Dram
Yönetmen: Murat Saraçoğlu
Senarist: Sırma Yanık

Karadut, kişisel gelişim uzmanı Zuhal'ın ev hanımlığına dönmesiyle başlayan olayları konu alıyor. Dizi, pazartesi akşamları ATV'de izleyiciyle buluşacak. Fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu hafta, farklı türlerde birçok yeni dizi ekranlara gelecek. İzleyiciler, bu yapımları takip ederek farklı hikayelerin keyfini çıkaracak. Yeni diziler, farklı temaları ve zengin oyuncu kadrolarıyla dikkat çekiyor. Herkese iyi seyirler!

Editör: Arda KERSU