FED Faiz Toplantısı: Piyasalarda Beklentiler ve Olası Senaryolar FED Faiz Toplantısı: Piyasalarda Beklentiler ve Olası Senaryolar

Çukurova Uluslararası Havalimanı, 10 Ağustos itibariyle yolcu trafiğine açıldı. Adana ve Mersinliler henüz havalimanına nasıl gidecekleri konusunda bilgi sahibi değiller. Mersinlilerin Çukurova Uluslararası Havalimanı’na giderken sıkıntı yaşamamaları için adres ve telefon numaralarıyla otobüs işletmesinin bilgilerini sizin için derledik.

Whatsapp Image 2024 08 07 At 20.09.34

Çukurova Uluslararası Havalimanı Nerede?

Çukurova Uluslararası Havalimanı, Adana ve Mersin arasında Tarsus ilçe merkezine yakın Karsavran Sokak’tadır.

Tam adres: Karsavran Sokak No:65/A, 33000 Tarsus/Mersin

Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın Telefonu Kaç?

Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın birincil telefonu, 444 8 598’dir. Bu telefon numarasına Türkiye’nin her yerinden herhangi bir kod çevirmeye gerek kalmadan ulaşılabilir.

Çukurova Uluslararası Havalimanı’na Hangi Otobüsler Gidiyor?

Çukurova Uluslararası Havalimanı’na HAVAMAŞ Şirketi tarafından tahsis edilen özel otobüslerle gidilebilir. Ayrıca, bireysel araçlarla yolcunuzu bırakabilir, otoparkta aracınızı park edebilirsiniz. Bunun dışında ticari taksilerle de havalimanına ulaşım sağlanabilir. Adana ve Mersin’den tren ile ulaşım imkanı için çalışmalar devam etmektedir.

Çukurova Uluslararası Havalimanı’na Giden HAVAMAŞ Otobüs Şirketine Nasıl Ulaşırım?

Havalimanına ulaşım için anlaşma imzalamış olan HAVAMAŞ’a 444 33 26 numaralı telefondan ulaşarak, otobüs sefer saatleri öğrenilebilir.

Havaş

Çukurova Uluslararası Havalimanı’na Otobüsler Nereden Kalkıyor?

Çukurova Uluslararası Havalimanı’na HAVAMAŞ’a ait otobüsler, Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay, Nevşehir ve Niğde’den belirlenen saatlerde düzenli olarak sefer düzenlemektedir. HAVAMAŞ’a ait otobüslerin güzergahlara ve kalkış noktalarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Çukurova Uluslararası Havalimanı Mersin Yenişehir Sayapark Avm Durağı Nerede ?

Sayapark Avm

Çukurova Uluslararası Havalimanı’na ulaşım için çeşitli seçenekler mevcuttur. HAVAMAŞ otobüsleri, bireysel araçlar ve ticari taksilerle ulaşım sağlanabilir. Havalimanının açılmasıyla birlikte, bölgedeki ulaşım ağının da genişlemesi beklenmektedir.

Çukurova Uluslararası Havalimanı Mersin Yenişehir Forum Avm Durağı Nerede ?

Tarsus Kleopatra Kapisi

Çukurova Uluslararası Havalimanı Mersin Tarsus Kleopatra Durağı Nerede ?

Forum Avm

Editör: Ismail Usta