Muğla’nın Ortaca ilçesinde, doğa harikası bir turizm beldesi olan Dalyan, son yıllarda çok rağbet görüyor. Daylan’ı diğer tatil merkezlerinden ayıran yanı ise yeşil ve mavinin eşsiz uyumunu barındırırken, sakin yapısıyla huzur vermesi. Peki Dalyan’ı tercih eden tatilciler en çok hangi aktiviteleri tercih ediyor? Bölgede, hangi konaklama alternatifleri ön planda?

Dolu dolu bir tatil arayanların tercihi Dalyan

Tatil trendleri içinde, son dönemde deniz-kum-güneş üçgeninden ziyade aktivite ve tarihi, kültürel doku ile iç içe destinasyonlar ilgi görüyor. Dalyan ise, dünyaca ünlü İztuzu Plajı’nın yanı sıra Kaya Mezarları gibi görülmesi gereken antik hazineler barındırıyor. Caretta caretta kaplumbağaları ile de akla gelen Akdenizin incisi görülecek, keşfedilecek birçok değere sahip. Dalyan’ın turizmin yükselen alternatiflerinden biri olması, beraberinde konaklama tesislerine de ilginin artmasını sağladı. Özellikle Dalyan butik otel alternatifleri, yerli ve yabancı turiste hitap ediyor.

Dalyan’ın en çok rağbet gören butik konsepti: DNA Dalyan

Köyceğiz Gölü’nü Akdeniz’le buluşturan Dalyan deltasında, huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler için butik otel konsepti yaygınlaştı. Son dönemde, 14 yaş üzeri misafir kabul eden DNA Dalyan, sunduğu eşsiz deneyimle Dalyan’ı keşfetmek isteyenlerin tercihi haline geldi. Harika bir bahçe, göz alıcı bir sonsuzluk havuzu ve en önemlisi de bölgede görülmesi gereken önemli noktalara yakın konumu ile butik otel, 13 odası ile sıra dışı bir konsepte sahip.

Her şeyin düşünüldüğü bir butik otel

Misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmak isteyen Dalyan oteli, yenilikçi olanaklara da sahip. Butik otelin her odasında yer alan akıllı TV’lerde Netflix ve Amazon Prime gibi yayın platformları, Spotify müzik servisi yer alıyor. Üstelik tatil esnasında oyun keyfini yaşamak isteyenler için, Xbox oyun konsolu bir mevcut. Böylece ünlü Dalyan plajlarında ve otelin masmavi sonsuzluk havuzunda yüzdükten sonra, odada keyifle dizi izlemek, oyun oynamak mümkün oluyor.

Domuz Eti, Diğer Etlerden Nasıl Ayırt Edilir? Domuz Eti, Diğer Etlerden Nasıl Ayırt Edilir?

Dalyan merkezine yürüme mesafesinde bir tatil deneyimi

Otelin en çok öne çıkan yanı, eşsiz konumu. Dalyan’ın DNA’sını yansıtan detaylara sahip butik otel, merkeze sadece 850 metre uzaklıkta. Muğla Dalaman Havalimanı’na 30 kilometre mesafede olan butik otele, havayolu ile ulaşım da oldukça kolay. Hem ailece hem de arkadaş grubu ile keyifli bir tatil vaat eden otelde, konaklama süresince İztuzu ve Sarıgerme gibi popüler plajlara yakın konumda olacaksınız. Öte yandan Aşı Koyu, Kargıcak koyu gibi yerleri görebilir, Göcek ve Akyaka gibi Muğla’nın popüler noktalarını keşfedebilirsiniz.

Üst düzey hijyen standartlarına sahip otelde konaklama için, mutlaka rezervasyon gerekiyor. Aşağıdaki iletişim adresleri üzerinden otele ulaşabilir, en iyi fiyat garantisi ile Ortaca’da harika bir tatil yapabilirsiniz.

Dna Hotel Dalyan
Adres: Dalyan mah. Gülpınar cad. No:61 ortaca / Muğla Tel: 0545 302 42 29
Web: dnadalyan.com

Editör: özge Özkan