Günümüzde obezite hızla artmakta ve beslenme alışkanlıkları giderek sağlıksız hale gelmektedir. Yoğun iş temposu ve ekonomik zorluklar, stres seviyesini yükselttiği gibi kişilerin kendilerine ayırdıkları zamanı da azaltmaktadır. Bu durum, fast food, paketli ve abur cubur gıdaların tüketimini artırmakta, kişiler bu tür besinlerle geçici bir mutluluk arayışına girmektedirler.

Ofisimizde, danışanlarımıza sadece bir diyet listesi sunmanın ötesinde, sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazandırmayı amaçlıyoruz. Uyanma ve yatma saatleri arasındaki tüm süreçte ne yemeniz gerektiğini öğrenmenizi sağlıyoruz. Başarılı bir diyetin anahtarı sürdürülebilirliktir. Bu yüzden öncelikle vücudunuzu tanımalı ve onu nasıl doğru şekilde besleyeceğinizi öğrenmelisiniz.

Ofisimize gelemeyen danışanlarımız için ise online diyet sistemimizle dünyanın her yerinden sağlıklı ve fit bir vücuda ulaşmanız mümkün. Online ve ofis programlarımız kapsamında, Tiroid Hastalığında Beslenme, Şeker Hastalığında Beslenme, Aralıklı Oruç Diyeti, Ketojenik Diyet, Kilo Verme Diyeti, Menopozda Beslenme, Sağlıklı Beslenme ve Kilo Alma Diyeti gibi birçok farklı hizmet sunmaktayız.

Yako Groups’tan Dünya Hayvan Hakları Günü’ne Anlamlı Bağış: Minik Dostlarımız İçin Köpek Kulübeleri ve Kuş Evleri Yako Groups’tan Dünya Hayvan Hakları Günü’ne Anlamlı Bağış: Minik Dostlarımız İçin Köpek Kulübeleri ve Kuş Evleri

Diyetisyen Tuğba Yaprak’ın uzmanlığıyla, sizin de ihtiyaçlarınıza uygun sağlıklı bir yaşama adım atmanız çok kolay!

 

Editör: özge Özkan