ATV’nin merakla beklenen yeni sezon dizisi "Kara Dut" için erkek başrol oyuncusu nihayet açıklandı. Başarılı oyuncu Şükrü Özyıldız, dizide başrol karakteri Tayfun’a hayat verecek. Özyıldız, son olarak Gain’de yayınlanan “Esas Oğlan” dizisinde başrol oynayarak büyük beğeni toplamıştı. Yeni projeyle televizyon ekranlarına güçlü bir dönüş yapmaya hazırlanıyor.

D2585C0E4D32858

Samsun Otogarı Taşınıyor! Başkan Doğan'dan Önemli Açıklamalar... Samsun Otogarı Taşınıyor! Başkan Doğan'dan Önemli Açıklamalar...

Murat Saraçoğlu yönetmenliğinde çekilecek dizinin senaryosu ise başarılı yazar Sırma Yanık tarafından kaleme alınıyor. Dizide, Şükrü Özyıldız’ın canlandırdığı Tayfun karakteri, İrem Helvacıoğlu’nun hayat verdiği Zuhal Erdem’in dünyasına girerek, birçok sır ve entrikanın ortaya çıkmasına neden olacak. Bu güçlü ikili, ekranlarda büyük bir heyecan yaratacak gibi görünüyor.

"Kara Dut", hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla, yeni sezonun en çok konuşulan dizilerinden biri olmaya aday. İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız’ın uyumlu performansları şimdiden büyük merak uyandırıyor. Dizinin izleyicileri ekran başına kilitleyeceği kesin!

Editör: Ismail Usta