Kurumsal imaj, bir firmanın dışarıdan nasıl algılandığını belirleyen en önemli konulardan bir tanesidir. Sahip olunan imajı güçlendirmek için logo, marka renkleri, amblem ve semboller gibi detayların doğru şekilde kullanılması gerekir Markanızın bilinirliğini artırmak ve prestij kazanmak adına flama bayrak sizlere etkili çözümler sunar. Bayraklar, firmanızın kurumsal kimliğini dışa yansıtan, dikkat çeken ve kalıcı bir izlenim bırakır.

Günümüzde ihtiyaca göre üretilen bayraklar, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek şekilde hazırlanmaktadır. Bayrak çeşitleri arasında farklı malzeme ve baskı teknikleri kullanılarak üretilir.

Flama Bayrak Nedir? Nerelerde Kullanılır?

Flama bayraklar, klasik bayraklardan daha farklıdır. Genellikle reklam, tanıtım ve organizasyon amaçlı kullanılır. Bir grubun, etkinliğin veya firmanın logosunu taşıyan flama bayrak iç ve dış mekanlarda dikkat çekici şekildedir. Flama bayraklar, fuarlarda, sergilerde, spor müsabakalarında ve ticari etkinliklerde önümüze çıkar.

Online terapi Nedir? Online terapi Nedir?

Flama bayrak, dikdörtgen veya üçgen formda üretilebilir. Ayrıca masa üzerinde kullanılan küçük boyutlarda veya büyük alanlarda asılabilen modelleri de yer almaktadır.

Flama Bayrak Özellikleri Nelerdir?

Flama bayraklar, uygun fiyatı ve geniş kullanım alanına sahip olmasıyla bilinir. Farklı boyutlarda, renklerde ve kumaş türlerinde üretilir. Genel olarak dizi flama, saçaklı flama gibi farklı modelleri mevcuttur.

Flama bayrakların fiyatları baskı ve malzeme kalitesine göre değişebilir. Polyester kumaştan üretilen flama bayrak, dış mekanlarda dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Bu bayrak modellerinde baskı kalitesi de önemli bir faktördür.

Kurumsal imajınızı güçlendirmek ve prestijinizi artırmak için doğru bayrağı seçmeniz gerekir. Gönder bayrağı, makam bayrağı ve flama bayrak gibi farklı bayrak türleri firmanızın prestijini yansıtır.

Gönder Bayrak Nedir?

Gönder bayrak, direğe çekilen büyük boyutlu bayraklar arasında en çok tercih edilen ürünlerden bir tanesidir. Dijital ortamlarda tasarlanan gönder bayrak modelleri özel bir kumaş olan alpaka kumaşı üzerine uygulanır. Bayrakların dikkat çekici ve canlı renklerde görünmesi için 200 – 230 derece arasında ısı işlemi yapılır.

Gönder bayrağı, kurumların taleplerine göre tasarlanabilir. Genellikle gönder bayrak modelleri kamu ve özel sektör kuruluşlarında ve benzin istasyonlarında tercih edilir. Bir ip yardımıyla bayrak direğine çekilen bu bayraklar, firmanın veya kurumun sembolü olarak bilinir.

Gönder Bayrak Nerelerde Kullanılır?

Gönder bayraklarının kullanım alanları son derece fazladır. Günlük hayatta birçok yerde bu bayrakları görebiliriz. Özellikle gönder bayrak modelleri devlet kurumları, okullar, benzin istasyonları ve konsolosluklarda sıkça kullanılır. Bu bayraklar, kurumların ve kuruluşların dış mekanlarında prestijini yansıtır.

Makam Bayrağı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

Makam bayrağı, genel olarak üst düzey yöneticilerin ofislerinde veya resmi makamların bulunduğu alanlarda kullanılır. Kaliteli makam bayrağı modelleri makam sahibi kişilerin prestijini temsil eder. Genellikle masa veya ofislerde yer alır. Devlet daireleri, kamu kurumları ve özel sektör firmalarının ofislerinde bu bayrakları görebilirsiniz.

Makam bayrakları, bir makamın gücünü ve otoritesini gösterir. Genellikle Türk bayrağı ile birlikte, temsil edilen makamın bayrağı oldukça ilgi çekicidir. İç mekanlarda kullanılan bu bayraklar görsel olarak zengin bir atmosfer sunmaktadır.

Makam Bayrağı Çeşitleri Nelerdir?

Makam bayrakları, firmanın ya da kurumun isteklerine göre farklı boyutlarda tasarlanabilir. Genellikle iç mekân kullanımına uygun üretilen makam bayrağı modelleri saten kumaştan imal edilir. Bayrağın direk kısmı pirinç veya krom malzemeden yapılmaktadır. Bu da malzeme bayrağa hem dayanıklılık hem de estetik sunar.

Makam bayrakları, tekli veya çiftli olarak üretilebilir. Türk bayrağı ile beraber kurumun logosunu taşıyan makam bayrağı bir adım öne çıkar. Makam bayrakları genellikle standart ölçülerde üretilir.

Editör: özge Özkan