Mansur Yavaş, Mut Zeytin ve Zeytinyağı Festivali'nde

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mersin’in Mut ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Zeytin ve Zeytinyağı Festivali’ne katılacak. 27-29 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak festival, Türkiye’nin dört bir yanından belediye başkanlarını ağırlayacak.

Zeytin Hasadı ve Festivale Katılım

Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, festivalle ilgili yaptığı açıklamada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yanı sıra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve birçok il ve ilçe belediye başkanının etkinliğe katılacağını belirtti. Orhan, açılış töreni öncesinde başkanlarla birlikte zeytin hasadı yapacaklarını söyledi.

Mersin Üniversitesi: Zengin Eğitim Seçenekleri ve Olanakları! Mersin Üniversitesi: Zengin Eğitim Seçenekleri ve Olanakları!

"Encümen üyesi olarak görev aldığım ve Tarihi Kentler Birliği'nde başkanlığımızı da yapan Mansur Yavaş, akşam düzenleyeceğimiz konsere de katılacak," dedi.

Festivalde Üç Gün Boyunca Zeytin ve Zeytinyağı Kutlaması

Festival süresince, zeytin ve zeytinyağının yerel ekonomiye katkısına dikkat çekilecek ve çeşitli etkinliklerle katılımcılar eğlenceli vakit geçirecek. Zeytin hasadı etkinliklerinin yanı sıra konserler, yerel lezzetler ve kültürel gösterilerle festival coşkulu bir şekilde kutlanacak.

Editör: Ismail Usta