Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, 2022-2024 dönemi boyunca özveriyle görev yapan yönetim kurulu üyelerine, ilçe temsilcilerine ve baro bünyesindeki merkez ve komisyon başkanlarına plaket takdim etti. Baro seçimleri öncesinde, baroya değer katan meslektaşlarıyla bir araya gelen Özdemir, meslektaşlarına teşekkürlerini iletti.

Baro Başkanından Teşekkür ve Veda

Gecede bir konuşma yapan Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, görev süresi boyunca baro başkanlığı divanı, yönetim kurulu, merkez ve komisyon başkanları, staj kurulu ve diğer birimlerle iş birliği içinde çalışmanın kendisine büyük mutluluk verdiğini belirtti. Özdemir, insan hakları, hayvan hakları ve çevre hakları gibi konularda önemli çalışmalara imza attıklarını vurguladı.

"Baromuza ve meslektaşlarımıza sunduğumuz hizmetlerin başarısında sizlerin emekleri büyük. Bu yolda birlikte yürümekten büyük mutluluk duydum," dedi.

Kirayı IBAN’a Yatırmayan Yandı! Kirayı IBAN’a Yatırmayan Yandı!

Plaket Takdimi ve Keyifli Anlar

Plaket töreni sonrası baro yönetimi ve meslektaşları, Gökdelen hizmet biriminde bir araya gelerek sohbet etti ve keyifli bir akşam geçirdi. Özdemir, yeni dönemde de Mersin Barosu'nun başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını belirtti.


Bu anlamlı etkinlik, Mersin Barosu’nun mesleki dayanışma ruhunu pekiştirirken, emektar avukatlara duyulan minneti bir kez daha gözler önüne serdi.

Editör: Ismail Usta