3. Birimler Arası Futbol Turnuvası Heyecanla Başladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen 3. Birimler Arası Futbol Turnuvası Macit Özcan Spor Tesisleri’nde başladı. Turnuvanın ilk maçına, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok da katıldı. Etkinlik, belediye personelinin moral ve motivasyonunu artırmayı, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmeyi amaçlıyor.

18 Takım, Büyük Bir Mücadele

Toplamda 18 takımın yer aldığı turnuva, tek devreli lig usulü oynanacak. A ve B Grubu olarak iki gruba ayrılan takımlardan, her grupta ilk 4’e girenler bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Üst turda çapraz eşleşmeler yapılacak ve turnuva, şampiyonluk ile 3.’lük-4.’lük maçlarıyla sona erecek. Turnuvanın sonunda ise, MESKİ ile Büyükşehir Belediyesi’nin şampiyonları finalde karşılaşacak.

MSK Carettalar, Taraftar Desteğiyle Galibiyete Ulaştı: Aliağa Petkimspor'u 67-57 Mağlup Ettiler MSK Carettalar, Taraftar Desteğiyle Galibiyete Ulaştı: Aliağa Petkimspor'u 67-57 Mağlup Ettiler

Olcay Tok: “Personelimizin Kaynaşması Bizleri Mutlu Ediyor”

Turnuvanın açılışında konuşan Genel Sekreter Olcay Tok, turnuvanın çalışanlar arasında kaynaşmayı sağladığını ve bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tok, personelin hem iş dünyasında hem de sosyal alanlarda birlikte zaman geçirmelerinin önemine vurgu yaparak, turnuvanın geleneksel hale gelmesinden mutluluk duyduklarını ifade etti.

Editör: Ismail Usta