Umut Halil Icardi: Mersin'den Galatasaray'a Özel Bir İsim Umut Halil Icardi: Mersin'den Galatasaray'a Özel Bir İsim

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi'nin Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, bir can dostu daha sağlığına kavuşturdu. Bakımevinde tedavi altına alınan ve "Şirin" ismi verilen Terrier cinsi köpek, arka ayaklarının kesik olması nedeniyle zor bir süreç geçiriyordu. Ancak bir hayvanseverin yürüteç bağışı sayesinde, Şirin yeniden yürümeye başladı.

Büyükşehi̇r Kaşli Bakimevi̇’nde Sağliğina Kavuşan Can Dost Artik Yürüyebi̇li̇yor (5)

Kaşlı Bakımevi’nde sorumlu Veteriner Hekim Ömer Benli, Şirin’in yürüteçle çok mutlu olduğunu ve hayatına rahatlıkla devam edebildiğini belirtti. Benli, hayvanseverlerin destekleriyle daha güçlü bir gelecek inşa etmek için çalıştıklarını vurguladı.

Yaklaşık 20 yıldır sokak hayvanlarıyla ilgilenen Sevil Kumaş ise, her Salı gönüllü olarak Bakımevi'ni ziyaret ettiğini ve Şirin'in yürüteç ihtiyacını fark ettiğinde hemen harekete geçtiğini söyledi. Kumaş, Şirin’in yürüteçle yeni hayatına hızlıca uyum sağladığını ve çok mutlu olduğunu ifade etti.

Kumaş, barınakların kötü bilindiğini ancak Kaşlı Bakımevi’nde hayvanların büyük ilgi ve özenle bakıldığını belirterek, tüm gönüllüleri duyarlı olmaya davet etti.

Editör: Ismail Usta