Mersin Barosu'nda Yeni Avukatlar

Mersin Barosu, stajyer avukat Hebun Dorak, Gökçe Çelik, Berkay Bodur, Ahmet Altay Bodur ve Anıl Doğukan Ateş'in mezuniyet törenine ev sahipliği yaptı. Stajlarını başarıyla tamamlayan bu beş genç avukat, cübbe giyerek mesleklerine resmi olarak adım attılar.

FED Faiz Toplantısı: Piyasalarda Beklentiler ve Olası Senaryolar FED Faiz Toplantısı: Piyasalarda Beklentiler ve Olası Senaryolar

Törende Duygusal Anlar ve Vurgular

Törende, Mersin Barosu Yönetim Kurulu üyeleri, avukatlar ve aileler hazır bulundu. Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir, konuşmasında, “Bu onurlu mesleği ifa edebiliyorsak ve onurlu cübbemizi sırtımızda taşıyorsak, halkın adalet arayışında etkin rol alabiliyorsak, öncelikle siz değerli ailelerin bizlere olan inancı, maddi ve manevi desteği sayesindedir. Kıymetli emekleriniz için teşekkür ediyorum. Bugün cübbe giyerek savunma mesleğini ifa edecek olan meslektaşlarımıza başarılı bir meslek yaşamı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Geleceğe Umutla Bakış

Yeni avukatlar, bu anlamlı törenle meslek yaşamlarına başlangıç yapmanın heyecanını yaşadılar. Baro Başkanı Özdemir’in verdiği destek ve dilekler, genç avukatların gelecekteki kariyerleri için moral kaynağı oldu.

Editör: Ismail Usta