2024 Konut Kredisi Faiz Oranları Yenilendi: Bankalardan Son Durum! 2024 Konut Kredisi Faiz Oranları Yenilendi: Bankalardan Son Durum!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde organize edilen canlı yayınla, DMD (Duchenne Musküler Distrofi) hastası Deniz Ali Soydan’ın tedavi masraflarını karşılamak için Türkiye'nin dört bir yanından büyük destek sağlandı. Başkan Seçer, başlatılan yardım kampanyasıyla Deniz Ali'ye umut olunduğunu belirterek, kampanyaya katılan herkese teşekkürlerini sundu.

Tüm Türki̇ye Deni̇z Ali̇ İçi̇n Tek Yumruk Oldu (6)

Canlı Yayına Yoğun Katılım

Yardım kampanyasına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları, spor dünyasından isimler ve yurttaşlar katıldı. Mersin ve Adana yerel televizyonlarından canlı yayınlanan etkinlikte, Türkiye genelinde yapılan bağışlar büyük yankı uyandırdı.

“Mersin birliğiyle ve beraberliğiyle güçlü olacak” diyen Seçer, acıların paylaşıldıkça azaldığını vurguladı.

Zeydan Karalar’dan Destek Mesajı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da canlı bağlantıyla destek vererek, insan hayatını kurtarmanın parasal bir değeri olmadığını, bu tür girişimlerin toplumun vefakarlığını ve yardımseverliğini gösterdiğini ifade etti.

Anne Soydan’dan Teşekkür

Yayına oğlu Deniz Ali ile katılan anne Suna Soydan, “Bu destekler bizim için çok kıymetli. Herkese tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

Deniz Ali’nin mücadelesine destek olmak için Türkiye’nin dört bir yanından gelen yardımlar, birlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri oldu.

Editör: Ismail Usta