Mersin’e yeni bir tatlı soluk kazandıran Hasırcızade Künefe, zengin ve taze tatlı seçenekleriyle kısa sürede büyük ilgi gördü. Antep’ten günlük olarak gelen taze malzemelerle hazırlanan baklava ve künefe çeşitleri, Hasırcızade Künefe’yi Mersin’deki tatlı severler için vazgeçilmez bir durak haline getiriyor.

Daha Önce Fıstıklı Midye Baklavamızı Denemişmiydiniz Mersin Yenişehir Çiftlikköy Mah. 34 Cadde Balkar Plaza Altı Haftanın 7 Günü Saat 10 00 01 00 Arasında Hizmet Vermekteyiz.

Özel Baklava ve Künefe Çeşitleri

Hasırcızade Künefe, tatlı menüsünde klasik fıstıklı ve cevizli baklavaların yanı sıra, havuç dilimi gibi özgün lezzetleri de sunuyor. Künefe çeşitleri ise özellikle künefe tutkunlarının beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. Klasik künefeden çikolatalı künefeye, fıstıklı hasır künefeden paşa künefesine kadar geniş bir yelpazede seçenek sunan Hasırcızade Künefe, her damak zevkine hitap ediyor.

Soğuk Baklava Severleri Bu Lezzeti Denemesi Için Mutlaka Bekliyoruz. Mersin Yenişehir Çiftlikköy Mah. 34 Cadde Balkar Plaza Altı Haftanın 7 Günü Saat 10 00 01 00 Arasında Hizmet Vermekteyiz.

Airfryer'a Asla Konmaması Gereken Yiyecekler! Bir Parça Bile Değmemeli... Airfryer'a Asla Konmaması Gereken Yiyecekler! Bir Parça Bile Değmemeli...

Tatlı Ziyafeti İçin Sipariş Verin

Hasırcızade Künefe’nin eşsiz lezzetlerini denemek ve damak tadınıza en uygun tatlıyı seçmek için 0551 745 46 47 numaralı telefondan sipariş verebilirsiniz. Mersin’de tatlı molası vermek isteyenler için en doğru adres Hasırcızade Künefe!

Mersin’e yolu düşen tatlı severlerin bu lezzet durağını mutlaka deneyimlemesi öneriliyor. Tatlıların enfes tadı ve kaliteli malzemeleri ile Hasırcızade Künefe, adını kısa sürede duyuracağa benziyor.

Editör: Ismail Usta