Akıllı telefon markası, telefonun gelişini bu ayın başlarında duyurdu. Yeni sürüm telefon, temelde piyasadaki mevcut OnePlus Open modelidir, ancak söz konusu katlanabilir telefonun mevcut Emerald Dusk ve Voyager Black seçeneklerine katılarak yeni Crimson Shadow rengiyle gelir. Şirkete göre, yeni renk tonu ikonik Hasselblad 503CW 60 Years Victor Red Edition'dan esinlenmiştir.

One Plus Open Apex Edition Gets 16 G B1 T B Config-1

Katlanabilir cihazın OG OnePlus Open ile aynı özellikleri sunması bekleniyor. Ancak şirket, yeni gölge ve tasarımın yanı sıra OnePlus Open Apex Edition'ın standart OnePlus Open'a kıyasla daha yüksek bir yapılandırmaya sahip olacağını açıkladı. Sadece 512 GB depolama alanına sahip olan ikincisinin aksine, yeni sürüm telefon 16 GB RAM ile eşleştirilmiş 1 TB sunacak.

Ayrıca şirket daha önce telefonun bir VIP Moduna sahip olacağını açıklamıştı , bu muhtemelen Oppo Find N3 ve Oppo Find X7 Ultra'da bulunan VIP Modu ile aynı. Eğer doğruysa, bu OnePlus Open Apex Edition'daki VIP Modunun kullanıcıların uyarı kaydırıcısı aracılığıyla cihazlarının kamerasını, mikrofonunu ve konumunu devre dışı bırakmasına izin verebileceği anlamına geliyor. OnePlus'ın yakında özellik hakkında daha fazla ayrıntı açıklaması bekleniyor.

OnePlus Open'ın kalem girişini desteklediğini duyurdu OnePlus Open'ın kalem girişini desteklediğini duyurdu

OnePlus Open Apex Edition, 7,82 inç ana 120 Hz AMOLED ekran, 6,31 inç harici ekran, Snapdragon 8 Gen 2 çip, 4.805 mAh pil, 67 W SUPERVOOC şarj, Sony LYT-T808 ana kamera ve daha fazlası dahil olmak üzere OG OnePlus Open modelinde bulunan aynı ayrıntı setini benimsemelidir. Ayrıca marka, telefonun "gelişmiş depolama, son teknoloji AI görüntü düzenleme ve yenilikçi güvenlik özellikleri" ile geleceğini öne sürüyor.

Editör: Ismail Usta