Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, kentin çeşitli bölgelerinde devam eden yol çalışmalarını yakından takip ediyor. Son olarak Şahin Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Boltaç, Tarsus'un her köşesine en iyi hizmeti sunma hedefinde olduklarını belirtti.

Başkan Boltaç'tan Açıklamalar

Başkan Boltaç, inceleme sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Şerif Durmaz, CHP Belediye Meclis Üyesi Elif Karaman, Tarsus CHP İlçe Başkanı Selahattin Şahin, Tarsus Belediyesi Genel Koordinatörü Yusuf Nevruz ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hazır bulunduğunu ifade etti. Boltaç, “Tarsus’a her şeyin en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Bugün Şahin Mahallesi’nde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledik. Amacımız, Tarsus'un tüm mahallelerinde yol sorunlarını hızlı ve kalıcı çözümlerle gidermek” dedi.

İhtiyaç Sırasına Göre Çalışmalar

Yol çalışmalarında ihtiyaç önceliğine göre hareket ettiklerini vurgulayan Boltaç, “Program dahilinde öncelik sırasına göre, tüm mahallelerde yol sorunlarını çözmeyi hedefliyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına kulak veriyoruz ve öncelikleri belirleyerek hareket ediyoruz,” diye ekledi.

Koordineli Çalışmalar

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirten Boltaç, “Mersin Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde hareket ederek, mahalle mahalle sorunları çözeceğiz. Bu sayede daha hızlı ve etkili sonuçlar alacağız,” ifadesini kullandı.

Mersin’de Tarihi Halk Kütüphanesi Alevlere Teslim Oldu! Mersin’de Tarihi Halk Kütüphanesi Alevlere Teslim Oldu!

Başkan Boltaç, Ulaşılabilir Olacak

Şahin Mahallesi'ndeki yol çalışmalarını inceledikten sonra vatandaşlarla kahve sohbetinde bir araya gelen Başkan Boltaç, ulaşılabilir bir başkan olacağının sözünü verdi. Mahalle sorunlarının ele alındığı bu buluşmada, tüm sorunların çözüme kavuşturulacağına dair güvence verdi.

Editör: Ismail Usta