oroslar Belediyesi’nden Yenilikçi Aydınlatma Projesi

Toroslar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki parklardaki eski ve işlevini yitirmiş aydınlatma sistemlerini yenilemek için harekete geçti. Bu proje, hem güvenliğin artırılması hem de vatandaşların parklardan daha verimli bir şekilde yararlanmasını sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor.

Yeni Aydınlatmalarla Parklar Daha Güvenli

Yenileme çalışmaları kapsamında, mevcut aydınlatma direklerinin bakımının yanı sıra ihtiyaç duyulan alanlara yeni aydınlatmalar da monte ediliyor. Böylece, parkların gece kullanımı daha güvenli hale getiriliyor. Bu sistem değişikliği, özellikle ailelerin ve çocukların parkları daha rahat kullanabilmesi için önem taşıyor.

7. Altın Kanca Surfcasting Turnuvası Mersin'de Gerçekleştirildi 7. Altın Kanca Surfcasting Turnuvası Mersin'de Gerçekleştirildi

Başkan Yıldız: “Parkları Daha Konforlu Hale Getiriyoruz”

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, yaptığı açıklamada, “Amacımız vatandaşlarımıza daha huzurlu, güvenli ve kaliteli yaşam alanları sunmak. 'Yüze gülen nefes alan Toroslar' hedefimizle bu çalışmaları sürdürüyoruz” dedi.

Başkan Yıldız, ailelerin ve çocukların uğrak yeri olan parkların daha konforlu hale getirileceğini belirterek, “Çocuklarımız güvenli parklarda oynayabilsin, vatandaşlarımız huzurla vakit geçirebilsin diye mevcut parklarımızı elden geçiriyor, eksiklerini gideriyoruz. Ekiplerimiz, ilçemizdeki park ve yeşil alanlarda bulunan aydınlatma sistemlerini yeniliyor” şeklinde konuştu.

Temiz ve Sağlıklı Alanlar İçin Sürekli Çalışma

Yıldız, halkın ortak kullanımına açık olan tüm alanların daha temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getirilmesi için sürekli çalışacaklarını vurgulayarak, “Parklarımızı daha iyi hale getirerek, herkesin faydalanabileceği alanlar oluşturuyoruz” dedi.

Toroslar Belediyesi’nin gerçekleştirdiği bu proje, ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artırmakta önemli bir rol oynamaktadır. Parkların aydınlatmalarının yenilenmesi, hem güvenli bir ortam sağlamakta hem de sosyal yaşamı desteklemektedir.

Editör: Ismail Usta