Deve Bayıltan Sıcaklar Geliyor!" Meteoroloji Uyardı: Dışarı Çıkmayın! Deve Bayıltan Sıcaklar Geliyor!" Meteoroloji Uyardı: Dışarı Çıkmayın!

Çöp Ev Sorunu Nasıl Çözüldü?

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar’da, Demirtaş Mahallesi’ndeki bir evde kötü kokuların yayılması üzerine belediye ekipleri hızla harekete geçti.

Belediye Ekipleri Ne Yaptı?

  • İhbarın Değerlendirilmesi: Komşuların ve mahalle sakinlerinin şikayetleri üzerine, Toroslar Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri duruma müdahale etti.
  • Temizlik Süreci: Kullanılamaz durumda olan ev, baştan aşağıya temizlendi. Yaşlı bir kadının yaşadığı evden, toplamda 4 kamyon çöp çıkarıldı.

Temizlik Çalışmasının Sonuçları Nedir?

  • Ekiplerin Başarısı: Ekiplerin titiz çalışması, mahalle halkından tam not aldı. Ev, yeniden yaşanabilir bir hale getirildi.
  • Halk Sağlığına Dikkat: Temizlik işlemi, halk sağlığını koruma amacı güdüyor. Başkan Abdurrahman Yıldız, benzer sağlık sorunları yaşayan vatandaşların belediyeye başvurabileceğini belirtti.

Başkan Yıldız ; Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, “Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın sağlığını korumak için 7/24 görev başındadır. Demirtaş Mahallesi’nde gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışması, büyük bir titizlikle yapıldı ve bölgedeki sağlık sorunları çözüldü. Benzer durumlarla karşılaşan vatandaşlarımız, 0324 322 72 00 numaralı telefondan belediyemize ulaşabilirler” dedi.

Bu çalışma, Toroslar Belediyesi'nin vatandaş sağlığını ön planda tutarak sorunlara hızlı ve etkili çözümler sunduğunu gösteriyor.

Editör: Ismail Usta