Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Kız Çocukları Günü kapsamında belediyeye bağlı kreşlerde eğitim gören kız çocuklarının katılımıyla düzenlenen “Gelecekteki Ben” sergisine katıldı. Miniklerin eserlerinin yer aldığı bu sergi, kız çocuklarının gelecek hayallerini ve umutlarını yansıttı. Sergi boyunca çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Tuncer, her çocuğun eşit bir dünyada kendini gerçekleştirme hakkına sahip olduğunu belirtti.

KPSS Ortaöğretim Sonuçları Tarih Geldi Çattı, Sıra Sonuçlarda! KPSS Ortaöğretim Sonuçları Tarih Geldi Çattı, Sıra Sonuçlarda!

Kız Çocuklarına Eşit ve Güçlü Bir Dünya

Başkan Tuncer, sergi sırasında yaptığı konuşmada kız çocuklarının hayallerine destek olmanın önemine değinerek, “Her kız çocuğunun hayallerini gerçekleştirebileceği eşit ve güçlü bir dünya için yanlarındayız. Kız çocuklarının kendilerini her alanda ifade edebileceği bir gelecek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz,” dedi. Tuncer, Mezitli Belediyesi olarak bu süreçte tüm imkânların seferber edileceğini vurguladı.

Başkan Tuncer, 'Kiz Çocuklarimizin Hayalleri̇ne Destek Olmaya Devam Edeceği̇z!” (6)

Farkındalık Çalışmaları Sürecek

Tuncer ayrıca, kız çocuklarının hak ettiği eşitlik ve adaletin sağlanması gerektiğine dikkat çekti. Son dönemde kız çocuklarına yönelik hak ihlallerine vurgu yaparak, Mezitli Belediyesi’nin her zaman çocukların yanında olacağını ve farkındalık çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Eşit Bir Gelecek İçin Çalışmalar Sürüyor

Başkan Tuncer’in liderliğinde Mezitli Belediyesi, çocuk hakları konusunda bilinçlendirme ve kız çocuklarının eğitimine yönelik projeler geliştirmeye devam ediyor.

Editör: Ismail Usta