Galatasaray’ın tarihi başarısına adresinden öğrenebilirsiniz.

Galatasaray, Gaziantep FK ile gerçekleştirdiği erteleme maçında Trendyol Süper Lig'de önemli bir başarı elde etti. Sarı-kırmızılılar, 15 yıl aradan sonra ligdeki ilk 5 maçını kazanarak büyük bir çıkış yakaladı. Maç, RAMS Park’ta gerçekleştirildi ve Galatasaray, karşılaşmayı 3-1'lik skorla kazanarak puanını 15’e yükseltti. Bu sonuçla birlikte, Galatasaray ligde liderlik koltuğuna oturdu ve sezonun ilk 5 maçında üst üste galip gelerek dikkat çeken bir performans sergiledi.

Maçın özetini adresinde bulabilirsiniz.

İlk Bakışta Ne Görüyorsunuz? Eğer İnsan Yüzü ise... İlk Bakışta Ne Görüyorsunuz? Eğer İnsan Yüzü ise...

Galatasaray’ın son olarak 2009-2010 sezonunda, o dönemki teknik direktörü Frank Rijkaard yönetiminde benzer bir başarı yakaladığı belirtildi. O dönemde de takım, ligdeki ilk 5 maçını kazanmıştı. Bu sezon, Galatasaray, Hatayspor, Konyaspor, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK’yı mağlup ederek bu başarıyı tekrarladı.

Takım, önümüzdeki hafta gerçekleşecek kritik Fenerbahçe derbisi öncesinde bu galibiyetle moral bulurken, taraftarlar derbi heyecanını dört gözle bekliyor. Okan Buruk’un ilerleyen dönemlerdeki planlarına dair detayları ise siteden öğrenebilirsiniz. Bu tarihi başarı, Galatasaray’ın ligdeki performansı açısından büyük bir anlam taşıyor.

Derbiye adresinden erişim sağlayabilirsiniz!

Editör: özge Özkan